sunnuntai 29. marraskuuta 2015

#11 Kuulumisia

Hah onnistuin sitten kirjoittamaan tällekkin viikolle postauksen. Vaikka nyt tätä kirjoittaessa ei olekkaan mitään tieto mistä aloittaa/mitä kertoisi. Jos sitä vaikka alottais kuulumisista. Milalla menee hyvin, jos nyt näin lyhyesti siitä puhuu. Ollaan tällä viikolla käyty aksa treeneissä, jossa harjoteltiin putkea sekä tutustuttiin pussiin sekä keinuun. Mila oli ehkä hieman oma aloitteinen putken suhteen. Menemällä sen vamaan 4 kertaa läpi ennen kuin kerkesin edes kutsua sitä luokseni. Hyvä asiahan se on että sillä on intoa tehdä ja että sitä ei jännitä uudet asiat. Puhuttiin aksa open kanssa siitä että Mila on tosi rohkea tekemään kaikkea, mutta kovat äänet ovat sen heikkous. Sen huomaa ihan kotona sekä lenkillä. Onhan sekin yksi syy että se on pentu jolla on pahin mahdollinen "mörköikä" joten kaikki asiat ovat sinäänsä jänniä. Vaikka uteliaisuutta löytyykin.
Huomaan itsestäni sen että vaadin Milalta liikaa oletan että sen pitäisi osata jo kaikki. Kai se on tämä eka koira ja sen kouluttaminen, minkä takia ei oikein osaa vaatia oikeita asioita. Vaikka tietää että mitä sen pitäisi osata ja mitä ei vielä sen edes tarvitse osata, huomaa että vaatii silti paljon. Onneksi saan vinkkejä aina tutuilta koiraihmisilä että mitä kannattaa tehä missäkin vaiheessa. Ja koska olen myös luonteeltani "hetikaikkimulleäkkiänytheti" joten uskon että se on yksi syy miksi ei vaan jaksaisi odotaa että se oppii ja kehittyy. Siksi tämä on hyvää kärsivälliyys harjotusta minulle.


Kai sitä vois vähän omia kuulumisiakin kertoa. Eli koulussa menee hyvin ja elämässä muutenkin. Vaikka on ollut huonoja hetkiä niin ainakin yksi ihminen on auttanut niissä hetkissä. Nimittäin Aleksi ja tosin niille jotka eivät vielä tiedä Aleksi on mun poikaystävä. Ei voi muuta sanoa kun että ilman sitä sekä mun muita tukiverkkoja en jaksaisi. Mutta tässä tälläinen kuulumis postaus. Eipä mulla varmaan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti