maanantai 28. joulukuuta 2015

#18 Uuden vuoden lupaukset?

Jep se ois taas yksi vuosi kohta takana päin. Hurjaa miten nopeesti on vuosi mennyt. Minunkin elämässä on tapahtunut vaikka mitä. Oma koira, unelmakoulu, poikaystävä, nuorisokodista pois pääsy, ns. oman elämän alku ja muutenkin hyvin mennyt vuosi takana. Voisin ehkä jopa sanoa että vuosi 2015 oli elämäni paras vuosi. Ainakin muutosten vuosi. Mahtuihan tuohonkin vuoteen suruja ja murheita, mutta suurimmaksi osaksi hyviä muistoja.
Mutta ne uuden vuoden lupaukset. Tai oikestaan tavoitteet ensi vuodelle.


Mila                  
-Kokemusta näyttelyistä
-Kehitystä agilityssä
-Rally tokon aloitaminen?

Judi
-Luottamusta lisää

Minä
Tämä kohta oli ehkä se vaikein nimittäin minä. Mitä tavotteita/lupauksia ensi vuodelle? Sanoisinko että en tiedä. En ole oikestaan koskaan tehnyt mitään lupauksia. Enkä ehkä haluaisikaan tehdä minkään laisia lupauksia. Mun mielestä siinä ei ole mitään järkeä. Et voi ikinä tietää miten elämä muuttuu. Niinkun yksi viisas ihminen on minulle joskus sanonut "Et voi koskaan luvat kenellekkään mitään et edes itsellesi, koska jos lupaat et tiedä pystytkö pitämään sitä" Sen takia en tee miään lupausta itselleni. Milan ja Judin lupaukset eivät oikeastaan ole edes lupauksia vaan ne ovat tavotteita ja niitä pitää elämässä olla.

Ja koko porukan terveenä ja hengissä pysyminen on ehkä se suurin toive ensi ja tuleville vuosille. Tuosta rally tokosta sen verran, että kaverin kanssa siitä puhutiin että mitäs jos. Olisi nimittäin mahdollita saada koulu kustantamaan rally toko treenit. Miksipä ei? Olisihan se uusi kokemus sekä lisä treeniä Milalle ja minulle.Tulipas tästä postauksesta aika diippi, mutta nyt oli sellanen fiilis että halus vähä purkaa. Mutta ei voi muuta oikeasti sanoa kun että tämä vuosi on ollut elämäni paras ja ihanin vuosi. Eniten kiitosta menee niille jotka ovat tukeneet taas tämänkin vuoden minua. Ilman niitä en olisi jaksanut tätä muutosten vuotta. Mutta hyvää uutta vuotta 2016 kaikille! Varmaan tulee vielä raketeista kuvia ja jos sitä oikeesti sais aikaseksi se joululahja postauksen ja jopa tälle vuodelle XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti