perjantai 1. tammikuuta 2016

#19 Kuvailua metsässä & raketit!

Uusi vuosi uudet kujeet Eikös se näin mene, vai? Meille satoi tänä aamuna lumi maahan ja sataa edelleen. Ihanaa saada lunta kun ei sitä täällä Keski-Suomessa ole ollut sitten viime talven jälkeen. Ja koska kuvaus friikki olen niin pitihän sitä taas käydä kuvailemassa. Mutta tällä kertaa jotain muuakin kun vain Milaa. Nimittäin luontoa! Jää ja lumi muokannut maisemaa ihan uuteen uskoon. Aivan mahtavia jää veistoksia. Vakka tosin kyllä Milaa tuli enemmän kuvattua. Olihan siellä sitten myös kuspäitä pihalla. Voihan v***u näitä ihmisiä!! Olin Milan kanssa vähän matkan päässä metsässä kuvailemassa ja siinä lähellä on ranta. Mila siinä juoksenteli irti, kun otin siitä kuvia. Yhtäkkiä sieltä vasta rannalta joku ampuu sellasen ison raketin. Mila sitten säikähti sitä  kun sillä oli selkä just sinne päin mistä se ääni tuli. Se lähti juoksemaan kotia päin (tai sieltä mistä tultiin) minä sitten otin nakin taskusta ja huusin sille et "Milaa tuu tänne täällä on nakkia" onneksi tuo koira on nakkiadikti muuten olisi vamaan juossut tielle asti. Mutta sitä vaan en tajua miks helvetissä ne ampuu vieläkin raketteja!! Saatana mä ymmärrän sen et ammutaan se 18-02 tai sinne aamuun, mutta sitten se että tähän aikaan päivästä! Aattelin ku lähin et nyt uskaltaa pitää Milaakin irti ku ei enään ammuta! Niin piti jonkun sitten ampua! Anteeksi tämä kielen käyttö, mutta vituttaa tollaset ihmiset. Onneksi ei kumminkaa käynnyt pahasti.


 Rakastan tätä kuvaa! ♥Taas on kyllä niin pää jumissa. Uusi vuosi meni raketteja ampuessa ja valvossa. Oltiin koko perhe serkkujen perheen luona. Ammuttiin serkku pojan kanssa pieniä raketteja, mutta myös niitä isoja. Jännitin jo vähän etuäkäteen, että miten Mila reakoi raketteihin. Onneksi se oli niin rohkea ja ei pelännyt. Serkun kultainenoutaja pelkää ihan hirveesti raketteja, mutta tänä vuonna se ei pelännyt niin paljoa. Mietittiin että olisko Milan rauhallisuus raketteja kohtaan rauhotanut myös Sania.

Milakin sai tänä aamuna nakkia aamu ruuassa. Vähän spessumpaa ruokaa näin uuden vuoden kunniaksi. Ensi viikolla alkaa koulu. Jes ihanaa koulua. Hetkonen? Sanoinko tosiaa että "Jes kouluun!", mutta tuosta koulusta ei kyllä voi muuta sanoa. On se sen verran ihana koulu. Ja pääse näkemään kavereita ja Aleksia.♥

Mutta eiköhän tämä postaus ollut tässä. Kiitos että luit ja liity ihmeessä lukijaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti