maanantai 16. toukokuuta 2016

#31 Kesäflunssa, pentu kuume?

Voi allergia sentään. Olen ollut koko vklp ihan tukossa ja viime yönä se nostatti pienen kuumeen... Tänään olisi pitänyt mennä koululle, mutta nyt tämän nuha/allergia/kuume iski ja ei ole kouluun menemistä.... Harmittaa sinäänsä todella paljon, kun tällä vkl on navettaviikko ja keskiviikkona on eka kevari ajotunti. Soitin luokanohjaajalleni ja kerroin tilanteen, yritän parantua keskiviikkoon mennessä. Oikeastaan se olisi pakko, jos meinaan ajotunnille päästä tai jos en halua korvata koko navettaviikkoa ensi vuonna.

©Marja-Leena Kääpä

©Marja-Leena Kääpä
 Mila kävi kasvattajansa luona korva trimmauksessa, sekä kuvattavana. Mila pääsi myös olemaan kasvattajan koirien kanssa ja reenaamaan vähän himoksen näyttelyyn. Omistajalleen se reissu teki vaan entistä enemmän pentu kuumetta. Olen vaan päivät pitkät selaillut pentu ilmoituksia ja miettinyt toista koiraa. Tähän tilateeseen se vaan ei käy. Koulun takia minulla ei olisi tarpeeksi aikaa pennulle ja sitä se nimen omaan vaatii. Täytyy kai katsoa tätä pentu asiaa aikasintaan silloin kun valmistuu koulusta.
Milan kasvattajallahan olisi koiran pentuja juuri nyt ja kasvattaja on sieltä ehdottanut sijoitus pentua. Mutta veikkaan että vanhempani eivät tähän suostu. Olisi Milallekkin kivempaa kun olisi kaveri kenen kanssa pääsisi leikkimään. Täytyy katsoa mitä tämä kesä tuo tullesaan. Mutta se siitä pentu kuumeilusta.

©Marja-Leena Kääpä
©Marja-Leena Kääpä

Milan kanssa tähdätään nyt ainakin ekaksi tuonne himokseen. Kesällä on kuulemma joku näyttely johonka kasvattaja haluaa minut Milan kanssa. Siellä olisi eka junnu luokka ja sen jälkeen jälkeläis luokka joko Tarikalle (Milan emä) tai Jekulle (Milan isä). Aksassa on ollut kohta reilu viikon tauko viime viikkosen koulu rissun takia. Tälläviikolla menen keskiviikkona aksaan, jos nuhailultani pääsen. Mutta minäpä tässä jatkan sairasteluani, että paranen joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti