tiistai 12. heinäkuuta 2016

#34 Karvaton ja luikku!

Blogi on elänyt taas muutaman kuukauden hiljais eloa. Ollaan siinä ajassa käyty muutamissa näyttelyissä ja reenattu vähän tokoa. Näyttelyissä ihan OK suoritukset. Milalla ei tosin tuota karvaa enään kauheasti ole...... Siitä saatiin tuomareilta kuulla jos toisenkin kerran. Mutta totuushan on tuo on luikku ja karvaton siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tässä nyt sitten vähän näitä näyttely tuloksia.

Match chow joutsa
Sin4


Nastola Koiranäyttely 2016
JUK4 EH
Tuomari: Heidi Kirchbichler Itävalta
Arvostelu: 11 Months. Good proportions. Female heads. Wellset eyes and ears. Bak must became stronger. Good head. Could have more angulations in the front and the back. In movement paddling in front. Out of coat
Joutsan RN 2016
JUK1 EH
Tuomari: Jari Fors Suomi
Arvostelu: 11kk. Vielä hieman kevyt. Siro oikean muotoinen pää. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja selkä. Oikea asentoiset raajat, oikea hännän asento. Turkki ei vielä parhaimillaan. Kevyt liike, luonne vielä kovin pentumainen.


Nyt kun jälkikäteen kattoo näitä kuvia niin mätsärissä sillä oli parhaimmat karvat. Kuminkin näitten kuvien välissä on vain se viikko. Eli kolmessa viikossa pudonnut melkein kaikkia karvat ja lisää lähtee. Täytyy tänään harjata taas sitä että sais ne irto karvat irti siitä. Mutta niinkuin tuossa alussa puhuin ollaan Milan kanssa reenattu vähän TOKOa. Kasvattaja haluaisi meidät johonkin tokon alo luokkaan en kyllä nyt muista mihin päin suomea, mutta syksyllä se oli. Mua vähän kiinostaisikin mennä sinne, mutta Milalle on tosi vaikeaa maahan meno perusasennosta. Jos sitä sais nyt vaan reenattua niin paljon, että uskaltais lähtee kokelemaan mitä sieltä saisi. Mutta siihen on vielä aikaa.

Kesälomalla ollaan käyty Milankaa uimassa. Alku kesästä se ei ollut suostuvainen menemään järveen mutta nyt sitä saa olla repimässä pois järvestä. Eilen iltalenkillä käytiin kävelemässä rannassa niin tämä juoksi laiturille ja järveen. No ainakin viilensi mukavasti kun oli kuuma päivä. Mun kesäloma on mennyt kevarilla ajossa ja kavereita moikatessa. Tuli poikakaverikin ostettua ralli passit Neste oil ralleihin. Eli sinne matkaamme tän kuun viimenen vklp. Sitten alkaakin koulu jo 8.8. Normaalistihan me mentäis vasta 15.8 kouluun, mutta koska hain Tutor oppilaaksi niin mennään ykköste kanssa hillumaan viikoksi sinne. Sitten ollaan koulussa kaksi viikkoa ja alotetaan 10-viikon TOP-jakso. on kivaa mennä tutulle tilalle toppiin jossa on myös hevosia. Pääsen perheen tytön kanssa (yli 20v) kouluttamaan yhtä niistä hevosista sekä ratsastamaan todella paljon. Tilalle on matkaa meiltä ihan mukavasti sellanen 177km. Sen matkan ajan kevarilla siihen asti, että on hyvät kelit ja sitten jään tilalle aina viikonlopuksi asumaan. Mila ja Judi pääsee sinne mutta tuon ne vasta sitten kun en enään pääse kevarilla kulkemaan. Eli joskus elo- syyskuun vaihteessa. Tosin riippuu sitten minkälaiset kelit on, että pääseekö kuinka pitkään ajelemaan.
Tässä oli nyt taas pienet kuulumiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti