lauantai 1. lokakuuta 2016

#38 Iso tyttö? Ja muuta pölinää!

Heipsan! tässä nyt kun sain tälläsen kirjoitus putken päälle niin taidampas vähän tännekin kirjoitella. Milalla siis alkoi 13pv juoksut. Eli jos nyt näin ajattelee niin se juoksee normaalisti kaksi kertaa vuodessa.

Meidän arkeen kuuluu oikestaan vaan lenkkeilyä ja metsässä juoksemista. Ei olla sen ihmeemmin mitään tehty. Muuttamana päivänä on tullut harjoteltua tokoa, koska ei oikein aksaa vihti reenata kun ei ole kunnon esteitä. Tokossa ei nyt sinäänsä mitään uutta, hiotaan vaan seuraamista ja perustasennosta maahan menoa ja siinä paikallaan pysymistä. Se rupee jo onnistumaan, mutta koira ennakoi aivan liikaa, silloin kun pitäisi odottaa niin jossei sitä käsyä anna heti niin Mila tekee jo kymmenen asiaa. Sitä pitää vielä vähäsen hioa eteenpäin.
Ollaan siis muuten vaan käyty kävelemässä metsissä ja tutustuttu ympäristöön. Pisimmät lenkin on ollut 5-6km. Vaikka se sinäänsä kuulostaa lyhyeeltä, mutta täällä mäkien ja kumpumen keskellä se ei ole mikään helppo matka. Sen lisäksi että lenkeillään me nukutaan päiväunia.


Tällä hekellä meidän elämä on vaan rentoa yhdessä oloa. Sitten kun pääsee takas kouluun alkaa arki. 
Kiitos että luit postauksen ♥

2 kommenttia: