keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

#55 Blogin ulkoasu

Niinkuin varmasti jo huomaatte on blogin ulkoasu muuttunut. Päivitystä on myös tullut mullekin sivuille. Kuvasin tänään uusia kuvia Nasusta ja Minnistä. Katselin myös vanhoja kuvia koneen syövereistä ja katsokaan nyt miten pieniä Nasu & Gimli on ollut!!

n.4pv ikäisiä

3-viikkosia

Gimlihän lähti tuossa pari viikkoa sitten uudelle omistajalleen. Oli hassua tehdä aamu ruokinnat ja siivoukset kun oli niin vähän hommaa. Mutta silti tosi kiva että Gimli sai noin hyvän kodin, jossa sen kanssa myös harrastetaan jotakin muuta kun seurustelua. Gimlille on suunnitteilla, myös jalostus hommia kunhan herra vielä kasvaa hieman. Meillä Nasulle on myös saman moisia suunnitelmia, mutta niistä vasta sitten kun se on ajankohtasempaa.








Päivän kuvat onnistuivat hyvin. Halusin saada banneriin kakista elukoista uudet kuvat, mutta en jaksanut hakea kaikkia ulos ja ottaa kuvia. Minnistä en saannut järkeviä kuva banneria varten, joten julkasen ne vaan näin. Banneriin muuten olen ihan OK tyytyväinen.


Milan kanssa oltiin agilityn saralta 3 viikon tauolla. Maanantaina kävimme taas reenailemassa hallilla itsenäisesti ja yllätykseksi Mila handlasi kepit yllättävän hyvin. Keppien alku meni hitaalla temmolla mutta aina 4-3 viimeistä keppiä mentiin jo ihan kunnon nopeudella. Ilmeisesti miettimis tauko teki ihan hyvää molemmille. Milan kanssa lähdemme kisaamaan vasta kun saan ajokortin sekä saadaan opetettua/opittua vielä muutamia uusia ohjauksia ja vahvistettua vanhoja. Milan pentu suunnitelmathan menivät pipareiksi kun Mila ei jäännyt tiineeksi, nyt on siis hyvä aika reenata ja kerätä näyttely tuloksia. Näyttely rintamalla rupeaa myös tapahtumaan. Tarkotus olis mennä Äänekosken RN 16.9.2017, sekä Muuramen RN 9.9.2017 ja myös Jyväskylän KV 14.&15.10.2017

Henkilön Sanna Ikonen kuva. 

Mindi kävi 5.7. sterilaatio leikkauksessa. Leikkaus onnistui hyvin ja tyttö pääsi kotiin lepäilemään. Kaulurin kanssa elo oli hieman haastavaa mutta 10pv ja siitä selvittiin. Mindi luonne ei muuttunut miksikään se on aivan oma itsensä. Ainut että ruoka maistuu paremmin, mutta se ei näin lahalle kissalle ole ongelma. Ainakaan vielä.

Eipä tässä varmaan muuta, hyvää kesän (lue syksyn) jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti