tiistai 28. marraskuuta 2017

#60 Aivan mahtava laukka!

Nyt haluan päivitellä ratsastus kuvia kun sain tallille kuvaajan (mieheni). Videoita otettiin enemmän, että näin oman tasoni ja virheeni. Video tulee tänne bloginkin puolelle kunhan saan sen editoitua. Laadut kuvissa ei ole mitään superhyviä, mutta tarpeeksi näin miehen ottamaksi ;D


Ratsastin tänään siis Batmanillä. Bättis on siis torihevos ruuna s.2010. Tunnilla tehtiin kaarre uraa ravissa, pitkällä sivulla. Ja nostettiin pitkän sivun lopussa laukka ja laukattiin pääty ympyrä. Ja ravattiin uudestaan toisella sivulla kaarre ura. Ratsastin myös elämäni ensimmäisen vastalaukan kaarre uralla.Olen todella ylpeä tämän päivän tunnista. Editystä on tullut hurjan paljon, josta myös ratsastuksen opettaja minua muistutteli. Sain valtavasti kehuja istunnasta, käsien kantamisesta, sekä jalkojen oikeasta asennosta. Batmanista myös näkee jos ohjastuntuma on huono, se nykii päätä levottomasti. Minun ratsastuksen aikana tätä pään levotonta heiluttamista ei tullut kun hetkittäin, josta opettajani kehui minua. Olen saannut käden vakautetua niin, että en häiritse hevosta. Olen kehittynyt ratsastajana hurjan paljon ja olen siitä ylpeä. Tästä vain matka ylöspäin. Lauantaina pääsen uudestaan talli töiden lomassa ratsastamaan. 


Tänään hieman erillaisempi postaus mutta kiva päivitellä näitä heppa juttujakin tänne blogiin. Varsinkin nyt kun aloitin harrastuksen uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti