sunnuntai 25. marraskuuta 2018

#70 Keski-suomen kanikarnevaalien tuloiksia + suru uutisia

Perjantaina tapahtui se mitä olin jo tovin pelännyt. Minnillä oli löytynyt n. kuukausi sitten patti vatsasta. Epäilin jo sillon että kyseinen patti on jotakin muuta kuin vaan rasvapatti. Se oli hitusen kasvanut mutta en ollut silloin, vielä reakoinut siihen. Perjantaina kuitekin Minnille tuli raju hengen ahistus kohtaus. Kohtaus kesti n.1-2min jonka jälkeen se meni lepäilemään. Sen hengitys oli kokoajan vaikeeta ja muuttui kokoajan tukallammaksi. Minni lopetettiin sinä iltana klo10 maissa. Ruumiin avauksessa selvisi että sillä oli sisäelimissä kasvaimia, sekä keuhkot olivat todella limaiset ja heikon oloiset. Minnin virallista ikäähän kukaan ei tiennyt, eli on hankala sanoa kuoliko liian nuorena vai oliko jo aika poistua.
Ikävä on suuri, onneksi sillä on nyt paljon parempi olla ja hengittää.♥

Lauantaina oli kuitenkin pakko lähteä Keski-Suomen kanikarnevaaleille Lievestuoreelle. Onneksi lähdin sillä sain paljon muuta ajateltavaa. Tapahtumassa oli myös mukana Suomen kani hypääjät ry. Päivä kului kani ihmisten kanssa jutellessa, sekä estehyppelyitä katsoessa. Nasun kanssa kokeltiin harjoitus radalla hieman hyppyjä ja sehän meni kuin vanha tekijä. Nyt kun olemme muuttamassa kerrostalosta rivitaloon aloitan Nasun kanssa kunnon reenaamisen esteille. Toivotaan että päästäisiin strattaamaan, jossain vaiheessa ihan kisakenttiäkin.
Menestystäkin päivään mahtui. Nasu oli Tuomarin suosikki 94p, Frida sai taas huikean tuloksen eli 95p ja oli tällätuloksella LKV4. Menestystä tuli myös Fridan veljellä joka oli Este+Näyttely combo. Onnittelut myös muille pärjänneille.



Lauantaina mukaan tarttui myös Ilona´s Bumba eli Bumba. Tämä uros tuli astumaan Fridaa meille. Tänään saatiin Frida astutettu onnistuneesti, eli odotettavissa olisi enskuun loppuun nahkavauvoja. Kaneja myös aletaan kasvattamaan epävirallisella kasvattaja nimellä. Nimen ja kasvatus perjaatteet löytyvät tuosta ylhäällä olevasta KASVATUS välilehdestä. Blogin sisältö myös tulee hitusen muuttumaan ehkä kanimaisempaan suuntaan. Blogin nimi säilyy edelleen ja koirista tullaan julkaisemaan kuulumisa samaan tapaan.
Alustavia varauksia otetaan vastaan s-postissa: santtuilona@gmail.com



Milan ja Villen elämään kuuluu tavallista arkea. Käymme joka vklp hallilla reenaamassa Milan, sekä Villen kanssa. Keskiviikkoisin Mila käy agility valmennuksessa ja metsä lekkejä heitämme yhdestä kahteen kertaan viikossa. Milalle olisi tarkoitus varata joulu-tammikuussa hieronta aika, pienien jumien takia.
On outoa kirjoittaa näitä asioita tänne, kun on tapahtunut niin paljon niin lyhyessä ajassa. Onneksi elämä osaa järjestää jotain hyvääkin surun keskelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti