maanantai 25. maaliskuuta 2019

#84 Jyväskylän kids ja pets messut

Nyt kun messuista on selvitty voisi tännekkin päivitellä messujen menestyksiä. Lauantaina tosin oli Keski-suomen kani-ja jyrsijäyhdistyksen järjestämät lemmikki kani näyttelyt. Kaikki kanit saivat hyviä tuloksia, niin 93,5p aina 95,5p asti. Luokka sijoituksia tuli myös, sekä yksi luokka voittokin. Laitan tähän alle kaikkien kanien tulokset. 

-Winkelshoek's Camaro LKV1,PLK3 95,5p
-Thorin AVO-LKV2 95p
-Winkelshoek's Navara LKV3 94,5p
-Winkelshoek's Lotus LKV2 94,5p
-Nasu LKV3 95p
-Frida LKV2 95p
-Winkelshoek´s Niva 93,5p
-Winkelshoek´s Lauretta 94,5p
-Kunniamaininta Yleiskunto Thorin, Frida
-Kunniamaininta Käsiteltävyys Winkelshoek's Lotus
Erikoismaininnat:
-Unelmavävy Winkelshoek's Camaro
-Lupaava vauva Winkelshoek's Navara
-Päivän söpis Winkelshoek's LaurettaOlen kyllä todella ylpeä kasvateistani, sekä omistamistani kaneista. Päivän päätteeksi Lauretta, Navara, Lotus ja Niva lähtivät uusiin koteihinsa. Poikasten kuulumisia olen saannut kuulla heti niitten kotiudutta ja kaikki ostajat ovat olleet tyytyväisiä. Poikaset pääsivät täydellisiin koteihin. 

Messuilta matkaa lähti myös uusi tuttavuus. Camaron serkku tyttö, Elämäntien Grave New World eli Azura. Azura on kotiutunut hyvin ja on todella ihana persoona. Azura tuli jalostuskäyttöön, sekä sen kanssa olisi tarkoitus aloittaa esteet mahdollisimman pian. Myös pet-näyttlyissä tullaan pyörimään jatkossakin.Sunnuntaina mentiikin vähän jännittävimmissä tunnelmissa messuille. Nasu nimittäin korkkasi ensimmäisen este-luokkansa. Tavoitteena oli mennä vain harjoittelemaan halli/sisätilassa hyppäämistä ja ei meillä nyt ihan huonosti mennyt. Nasu eteni rauhallisesti hyppien ja sai ensimmäiseltä radalta 5vp ja toiselta radalta 4vp. Toisella kerralla Nasu selkeästi oli rennompi ja eteni aika paljon itsenäisesti. Nyt vaan siis enemmän reenailemaan ja nostamaan korkeutta, sekä esteen pituutta. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin este kisoihin hyvillä mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti