lauantai 9. toukokuuta 2020

#105 Pojat metsässä

Tänään kävin kuvailemassa Camaa, Zeroa ja Toukoa metsäautotiellä. Pojat saivat juosta ja kaivella mielinmäärin. Oli ihana seurailla kuinka reippaasti ja rennosti nuoret pojat ottivat täysin ventovieraan ympäristön.
Camaa uskalsin pitää vapaana, koska luotan siihen. Kuitenkaan Zeroon ja Toukoon en vielä niin paljoa että uskaltaisi ilman valjaita pitää vapaana. Pojat poseerasi mielleellään ja olen todella ylpeä kuvista joita otin. Tässä muutama tän päivän otos.


Winkelshoek´s Absolute Zero "Zero"






Winkelshoek´s Camaro "Cama"






Winkelshoek´s Tougo "Touko"





Enskuun alussa päästään starttaamaan kesäkausi ja odotan jo innolla Piikkiön kisoja. Olen ilmoittanut sinne Caman, Zeron ja Azuran. Mukaan lähtee myös yksi ystäväni kani ja muutama kaveri matkan varrelta. Toivotaan että kaikki menee suunnitellusti ja päästäisiin kisaamaan koko kesä.

Aavan tiineyttä on nyt takana 17vrk ja se on selkeästi kasvattanut hieman mahaa. Ensimmäisestä astuttamisesta se ei jäännyt tiineeksi ja aloittikin kiiman heti sen jälkeen. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä että neiti olisi jäännyt tiineeksi, koska mitään kiimailuun viittaavaa ei ole 17 vuorokauteen ilmennyt. Toivotaan että loppu tiineys menisi mutkitta ja saataisiin maailmaan tämän vuoden ensimmäiset poikaset. 
Indin astutusta olen pähkäillyt ja tullut siihen tulokseen että se astutettas Zerolla noin 2kk pääästä, jos mitään ihmeempiä ei tapahdu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti