Sivut

Sivut

tiistai 20. heinäkuuta 2021

#113 Poikasia ja uusi tuttavuus

Kesä on edennyt hurjaa kyytiä ja kohta onkin jo Elokuu. Kisoissa ollaan päästy käymään ja ensikuussakin niitä on melkein joka viikonloppu. Tavoitteita kohti ollaan menty ja toivotaan että keretään ne saamaan kisakautena 2021 myös valmiiksi. Zeron ja Toukon kisa menestys on ollut todella huikeaa katsottavaa. Pojat ovat ylittäneet itsensä huikeilla tuloksilla ja saanneet klassauksia kerättyä. Touko hyppäsi myös pariviikkoa sitten elämänsä ensimmäisen pituuden, 120cm. Myös Viki on alkanut suoriutua radoilla hyvin. Vielä on kuitenkin opeteltavaa. Caman kanssa ollaan menty fiilis pohjalta ja edetty ihan herran tahtiin. Päätin myös ilmoittaa sen kv-Suoralle, joten katsotaan kuin meidän käy. 

Zero

Kesä poikasten kanssa ollaan aloitettu valjaissa touhuillut ja kohta olisi tarkoitus aloittaa pienten esteiden hyppiminen kotona. Ekat kisat ois tarkotus kisata Alahärmässä, mikäli ovat kisa valmiita tuolloin. Tällä hetkellä treenailen Clintin, Ginin ja Elithan kanssa. Sekä myös aloitetaan tuon uuden tuttavuuden kanssa touhuilut, mutta siitä myöhemmin tässä postauksessa.
Kisa kavereita siis tulee piisaamaan ja hyvä niin. 

Zerolta puuttuu enään yksi klassaus helpolta suoralta ja mutkalta 2. Toivon todella että keretään saamaan ne kasaan ja kisaamaan edes muutaman kerran kv.ssa tänä kisakautena. Touko myös avasi kauden alussa klassaus tilinsä ja onkin saannut sekä suoralta, että mutkalta yhdet klassaukset. Vikin kanssa hypätään viikonloppuna eka helppo suora, vähän jännittää onko se vielä ihan kisa valmis sille tasolle, mutta eipä sitä voi muutakuin kokeilla. 

Clint


Unelmat on tehty rikottaviksi. Viikonloppuna nimittäin saapui yksi vallan ihana jänis neitokainen. Pitkään olen haaveillut harjallisesta belgianjäniksestä ja nyt se on toteutunut. Lavella´s Popcorn tutummin Pea, muutti meille ihanalta Maijalta. Pea tulee ensivuonna mahdollisesti tekemään meillä yhdet poikaset, mutta se selviää lähemmin. Neiti on meillä yhteisomistuksessa Maijan kanssa. 

Kisa kentille olisi tarkoitus lähteä mahdollisimman pian. Pealla ikää tuli viimeviikolla 4kk joten se voi jo osallistua mini luokkiin. Kunhan skutlissa on siiretty haltian oikeudet minulle, pääsen neitiä ilmoittelemaan kisoihin. Eka toki pitää kotona hieman harjoitella ja tutustua neidin kanssa. 

Pea

Pea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti