lauantai 28. toukokuuta 2016

#33 Kuvia

Nyt kun vihdoin sain järkkäriini muisti kortin, niin voin tännekkin laittaa kuvia Milasta. (Kuvat otettu 29.5.2016)





perjantai 27. toukokuuta 2016

#32 Kerrankin kaikki menee putkeen

Ei ole mitään sen ihanempaa kun se, että näkee tuloksia reeneissä! Ei voi muuta olla kun ylpeä tuosta pikku piskistä. Ja tämän ylpeyden aiheen toimi tietenkin aksa reenit! Itelläni oli jo ennen kentälle menoa sellainen fiilis että nyt kaikki onnistuu ja niinhän siinä kävi. Aksaopettajani käski näyttää ekaks viime viikon koti tehtävän eli sokkarin. ja se meni täydellisesti, oltiinhan sitä maanantaina reenattu ja vklp. Sitten aloitimme pienellä radalla
joka koostui 2 putkesta ja 3 hyppystä. Se onnistui mainioisti ja minä jopa juoksin, joka on ollut minulle radalla tosi vaikeaa. Eli en siis juokse vaan sillein kipitän ja sen takia en kerkee missään koiran edelle.

Todella hieno ratapiirros!! XDD
Sitten pidimme pienen tauon, jonka jälkeen harjottelimelle esteen merkkausta joka onnistui todella hyvin. Siis muutama toisto ja Mila tajusi sen. Teimme merkkauksen aina radan alkuun ja aloitimme radan. yllätyin miten hyvin Mila osui kontakteille. Suurin yllätys ehkä oli se että radalla oli keinu jota ei siis menty. Mila meni keinulle ihan vahingossa se kiipesi keinulle ja hyppäsi sieltä eteenpäin alas ennen kun keinu laskeutui. Siinä vaiheessa kaikki ajattelivat että nyt tuli keinu kammo. Mutta mitä vielä Mila juoksee uudelleen ja uudelleen keinulle ja jopa pysähtyi kontaktille ja ootti että keinu laskeutui alas. Siitä sokeena annoin koiralle palkkion ja testasi sitä ihan nopeasti putkesta keinuun ja se onnistui. Oltiin ihan ihmeissään että harvalla koiralla on pakkomielle keinuun, kun yleensä se on joku putki tai A-este.

Ja tässä se merkkaus rata

Ensiviikolla on jämsän näyttelyt ja tämä yks täällä ruuduntoisellapuolella jännittää ihan sikana sitä!! Sinne on osallistunut joain 10koiraa jos oikein muistan. Onneksi kasvattaja on siellä tukena ja turvana! Eniten ehkä jännittää se saksalainen tuomari, koska en ole ollut kertaakaan ulkomaalaisen tuomarin kehässä.

10kk 1vk

Judi asustelee edelleen tarvaalassa se muuttaa ens kuun 17pv tänne. Siivottiin sen tarha ja laitettiin verkko maahan ettei se kaiva itseään pihalle. Mutta tässä oli nyt kaikki kuulumiset ja reenikertomukset.

maanantai 16. toukokuuta 2016

#31 Kesäflunssa, pentu kuume?

Voi allergia sentään. Olen ollut koko vklp ihan tukossa ja viime yönä se nostatti pienen kuumeen... Tänään olisi pitänyt mennä koululle, mutta nyt tämän nuha/allergia/kuume iski ja ei ole kouluun menemistä.... Harmittaa sinäänsä todella paljon, kun tällä vkl on navettaviikko ja keskiviikkona on eka kevari ajotunti. Soitin luokanohjaajalleni ja kerroin tilanteen, yritän parantua keskiviikkoon mennessä. Oikeastaan se olisi pakko, jos meinaan ajotunnille päästä tai jos en halua korvata koko navettaviikkoa ensi vuonna.

©Marja-Leena Kääpä

©Marja-Leena Kääpä
 Mila kävi kasvattajansa luona korva trimmauksessa, sekä kuvattavana. Mila pääsi myös olemaan kasvattajan koirien kanssa ja reenaamaan vähän himoksen näyttelyyn. Omistajalleen se reissu teki vaan entistä enemmän pentu kuumetta. Olen vaan päivät pitkät selaillut pentu ilmoituksia ja miettinyt toista koiraa. Tähän tilateeseen se vaan ei käy. Koulun takia minulla ei olisi tarpeeksi aikaa pennulle ja sitä se nimen omaan vaatii. Täytyy kai katsoa tätä pentu asiaa aikasintaan silloin kun valmistuu koulusta.
Milan kasvattajallahan olisi koiran pentuja juuri nyt ja kasvattaja on sieltä ehdottanut sijoitus pentua. Mutta veikkaan että vanhempani eivät tähän suostu. Olisi Milallekkin kivempaa kun olisi kaveri kenen kanssa pääsisi leikkimään. Täytyy katsoa mitä tämä kesä tuo tullesaan. Mutta se siitä pentu kuumeilusta.

©Marja-Leena Kääpä
©Marja-Leena Kääpä

Milan kanssa tähdätään nyt ainakin ekaksi tuonne himokseen. Kesällä on kuulemma joku näyttely johonka kasvattaja haluaa minut Milan kanssa. Siellä olisi eka junnu luokka ja sen jälkeen jälkeläis luokka joko Tarikalle (Milan emä) tai Jekulle (Milan isä). Aksassa on ollut kohta reilu viikon tauko viime viikkosen koulu rissun takia. Tälläviikolla menen keskiviikkona aksaan, jos nuhailultani pääsen. Mutta minäpä tässä jatkan sairasteluani, että paranen joskus!

perjantai 6. toukokuuta 2016

#30 Aika ei riitä!

Huhuh! Jos voisi jakautua moneen eri osaan nin se kävisi! Tässä on ollut taas niin paljon kaikkea ettei ole kerennyt/jaksanut edes tänne blogiin mitään päivitellä. Jos sitä taas vähän alkaisi panostamaan tähän kirjottamiseen. Mutta jos vaikka tavalliseen tapaan kertois näitä kuulumisia. Kesä on sitten tämän kylmän pohjolankin tavoittanut ja niin on myös punkit, käärmeet ja muut öttimönkiäiset. Pitäisi kaiketi hankkia punkki panta! 

Taidan omistaa seltin! XD
Nyt on pitkä vklp edessä kun koulut loppuivat jo siinä keskiviikkona. Olin poikakaverini luona Saarijärvellä yhden vuorokauden. Oltiin Turkankin kanssa kävelemässä. Matkalla näkyi 3 kyytä oli vähän jännää kävellä siellä metsäss. Onneksi en ottanut Milaa mukaan sinne. 
Minullahan siis on 17.6 asti koulua ja viikolla 20 navettaviikko. Odotan kesäjaksoa kun päästään tekemään pihalla kaikkea, eikä ole teoriatunteja. Kesä loma menee sitten varmaan ihan vaan perheen ja rakkaan kanssa ollessa, jonka kanssa tulee tämän kuun 25pv 6kk täyteen♥ 

Kevarini ♥ (Honda CBR125)

Olen aloittanut kevari tunnit ja enään olisi vaan kaksi teoriatuntia tuntia jälellä. Sitten pääsee teoriakokeeseen. Jos kaikki menee putkeen on ens kuussa kolmio perässä!
Tässä oli vähän enemmänkin tällänen pika päivitys, jos sitä jaksaisi joskus kirjottaa enemmän!