sunnuntai 25. lokakuuta 2015

#6 Vihdoin postausta!

Heips! Vihdoin saan jotain aikaseks tänne blogin puolelle. Eihän siitä viime postauksesta olekkaan aikaa!! Mila on kasvanut sekä kehitynyt todella paljon! On niin ihanaa seurata sen kasvua ja kehitystä. Ja miten sen halu oppia uutta on niin suuri, itse koulu maailmassa tuntuu välillä siltä että ei jaksa tai että ei opi, niin sillon kun pääsee vklp kotiin ja näkee Milan halun oppia ja innokkuuden "työhön" tajuaa että siitä pitää vaan ottaa työstäkin ilo irti niin jaksaa paremmin.
Mutta sitten asiaan ollaan harjoiteltu todella paljon luokse tuloa sekä sivulle menoa. Ne rupeavat jo onnistumaan. On todella hienoa nähdä tuloksia ja kehitystä. Nykyäänhän Milaa voi pitää vapaana pihassa ja sen on todella hyvä asia. Se saa purkaa energiaa juostessaan pihalla vapaana. Ollaan myös aloitettu vähäsen agilityä. Tarkoitus olisi aloitella ensi vuonna agility ryhmässä koulullani. Jossa on joka keskiviikko agility treenit jonne koululta on kyyditys ja koska se olisi ilmaista niin miksi sitä ei käyttäisi. Ja koska tarkoituksena olisi kumminkin Milan kanssa agility sekä näyttely aloittaa!
Näyttelyistä sen verran, että keskusteltiin kasvattajan kanssa jälkeläis luokasta johon suunniteltiin tätä pentuetta! Pitäisi Milakin ilmottaa johonkin pentu luokkaan, mutta ei ole oikein sopivia löytynyt ja eihän tuo vielä pääsekkään näyttelyihin! Täytyy vielä odotella jos sitä vaikka sais johonkin lähelle match show ilmotettua!!
Tänään Milan sisko Mahti Vahdin Marion "Piska" oli käymässä meillä. Milan kasvattaja oli Piskan kanssa siinä sen pari tuntia jona aikana tuli kuvailtua siskoksia!
Tuli aamulla oman siskon kanssa kuvattua myös Milaa kun treenailtiin vähän Agilityä!

 Niinkuin kuvista huomaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Milalla ja Piskalla oli tosi hauskaa, mutta kyllä sitä nyt nukutaankin! Kuvista myös huomaa kuinka pieni Mila on! Olihan se kumminkin pentueen pienin! Vaikka ei kyllä vähäisin!!


Hah me monistutaan!! XDKarkuun!!!!Osattiin sitä hieman keskittyäkkin!!!


Kiitos että luit postauksen. Olihan siitä edellisestä jo aikaa! Nähdään ensi postauksessa!! MOI!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti