lauantai 19. marraskuuta 2016

#43 Aksailua

Heips! Keskiviikkona käytiin aksa reeneissä puolenvuoden tauon jälkeen. Milan kanssa ollaan tuona aikana siis reenattu vaan lähtöjä sekä estefokusta. Jännitti todella paljon mennä reeneihin. Mutta turhaan sitä ressattiin. Nimittäin en ole ikinä ollut niiiin ylpeä meistä kuin tuolloin. Reenit menivät ihan nappiin ja jopa aksaope kehui meitä, Oli kuulemma muutosta viime kerrasta.
Me tehtiin radan 7 ekaa estettä. Ongelmana oli takaa kiertäminen 6.essä esteessä. Olen sitä Milan kanssa reenannut, mutta vika oli ohjaajan. Olin aina estettä kohti vaikka pitäisi kertoa koiralle selkeästi että takaa eikä edestä. Tähän sitten harjoittelimme ojausta ilman käsiä jolloin oli pakko näyttää koiralle varpailla ja rintamasuunnalla mitä mä haluan sen tekevän. Se oli jotenkin todella opettavaa, koska siinä tajuaa sen että ei niilä käsillä ole merkitystä vaan sillä käskyllä ja varpaiden sekä rintamasuunnan asennolla.

Toinen iloinen asia on, että Judi ei enään aivastele ja limottele nenästä. Judista on tullut paljon sosiaallisempi ja se tykkää että sitä huomioidaan.

Minulla on niin iso pentu kuume!!! Ollaan suunniteltu että kun muutetaan koulun jälkeen omillemme poikakaverini kanssa hankimme pk collien. Poikakaverini haluaa isomman koiran ja minä myös. Ja koska poikakaverini perheellä on ollut kyseinen rotu. Itse olen vaan tutkinut collien pentuja ja alkanut säästämään rahaa. Mutta asia ei ole vielä todellakaan ajankohtanen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti