torstai 12. syyskuuta 2019

#89 Syksy tulee

Tänään maltoin ottaa kamerankin ulos kanien kanssa. Ekaa kertaa tuli testattua Nasun, Usvan ja Gimlin kanssa vapaana kuvaamista. Aluksi toki ihan tässä omassa pihassa kuvailen, mutta jospa sitä joskus pääsisi vaikka metsän siimekseen. Kuvailut meni hyvin ja kaikki puput tulivat lopuksi syliin ja sisälle. Eli ongelmia ei ainakaan omassa pihassa ole. Toki uusi ympäristö voi aiheuttaa jännitystä, mutta sinne edetään vasta kun kanit pysyvät 100% omassa pihassa ja tulevat luokse. Gimlistä ei saatu oikein fiksuja kuvia, koska tyttöjen hajut olivat liian vastustamattomat, eli jokainen kuva oli lähinnä maata vasten viistävästä kanista. Siitä tulen kyllä ottamaan parempana päivänä uudet kuvat. 

Winkelshoek´s Lauretta "Usva"

Reetusta myös otin kuvia, tosin valjaat päällä. Reetukun tuppaa säikkyilemään vielä autoja, sekä lentokoneita. Niinkun tänäänkin kävi, onneksi syliin ottaminen rauhoittaa sitä ja päästiin vielä saamaan hyväkin kokemus valjastelusta.
Tänään hypytin myös kaikki Uuraisten kisoihin osallistuvat kanit. Kaikilla meni oikein mallikkaasti. Nyt sitten jännityksellä odottamaan mitä kisoissa tulee taphtumaan. Onhan tämä usean kanin eka kilpailu. 

Reetu
Nasu


Alkuviikosta kävin myös Viivin luona hakemassa häkin ja muuta kani tavaraa. Viivin muutettua omaan asuntoon, sekä kasvatuksen loputtua jäi monta häkkiä ylimääräiseksi, mukaan lukien tämä neli kerroksinen puusta tehty häkki, joka minulle nyt tuli. Sen mukana saapui myös uusi asukki, Aava. Aava on puhdas kääpiöluppa naaras joka tuli minulle mv japsi kasvatukseen. Sille oisi tarkoitus käyttää Camaa kunhan neiti kasvaa tarpeeksi. 
Aava vaikuttaa tämän lyhyen tutustumis ajan aikana oikein ihanalta tapaukselta. Se tulee aina häkin ovelle moikkaamaan ja tervehtimään, saaden paljon rapsutuksia. Kunhan karanteeni ja rokotukset ovat kunnossa pääsen sitä kuvailemaan ulos, vielä kuitenkin oisi tovi maltettava. Olen kuitenkin ilmoittamassa Aavan myös Keski-Suomen lemmikkivoittajaan, karanteeni kerkeää juuri loppumaan ennen sitä. Otin sisällä laadukkaampia kuvia järkkärillä ja nyt saan päivitettyä Aavan sivut ja instagramiin lisättyä paremmat kuvat.

Aava


En kestä <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti