lauantai 14. marraskuuta 2015

#9 Treeniä treeniä

Tänään käytiin vähän treenaileen. Oli tosi upeeta nähdä se että kehitystä on tullut. Eniten kehitystä on tapahtunut siinä, että Mila ei välitä enään niin paljoo muista. Vaikka kaverini ja hänen koiransa oli kentällä samaan aikaan. Treenailtiin vähän agilityä harjoteltiin irtoomista, joka on ollut Milalle hankalaa. Aluksi laitettiin tarketti n.5m päähän siinä Mila tajusi hyvin mikä oli tarkoitus. Kun oltiin n.5 toistoa tehty otettiin lupa mukaan kuvioihin. Eli Mila sai mennä tarketille vasta luvan kanssa. Siinä muutaman kerran oli varaslähtöjä, mutta muuten meni hyvin.

Nana Sillä välin kun Nana ja Viivi harjottelivat tokoa me käytiin Milan kanssa treenaan A-estettä. Ollaan harjoteltu aikasemmin kontakteja, mutta nyt kun oli mahdollista käyttää koululla A-estettä niin treenattiin siinä samalla koko esteen ylittämistä. Mila hokasi asian tosi nopeesti ja osasi hidastaa kontaktille. Olen vaan niin ylpee tosta pennusta, siitä tulee vaikka mitä. Ensiviikolla päästään sitten aksa harkkoihin ekaa kertaa ja siellä olis sitten treenin aiheena putki.
Käytiin vielä koira puistossa treenejen jälkeen. Puistosta mentiin vielä käymään rannassa jossa pääsin kuvaamaan ja omasta mielestä tuli hyviä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti