tiistai 16. helmikuuta 2016

#25 treenejä ja kehitystä

Joudun nyt kirjoittamaan puhelimella tämän postauksen. Jätin tietokoneen lataus piuhan kotia ja koneessa ei ole akkua tarpeeksi. Kirjoittelen tätä postausta tunneilla koska muuten ei olisi aikaa. Halusin vaan kirjoittaa tämän mahdollisimman piaan.

Ollaan Milan kaa harjoteltu vähän TOKOa. Siinä harjoitteluna on ollut ihan perus asento eli sivulla oleminen, sekä seuraaminen. En ole oikein vieläkään TOKOsta innostunut vaikka sitä vähän olenkin Milalle opettanut kaverini opastuksella.

Agilityä ollaan treenattu viimeksi maanantaina omatoimisesti hallilla. Silloin treenattiin esteen edessä olemista, puomia ja kontaktia.

Mila on kehittynyt ihan törkeesti. Keskittymistä on tullut. Hallilla ongelmana on se, että Mila saa välillä sellasia hepuleita ja se vaan juoksee putkiin ja rallittelee siellä. Sitä pitäisi vähentää, koska se vie kaiken voiman siltä.

Kuvat on otettu puhelimella sen takia tää laatu on vähän mikä on. 
Tänään olisi ohjattu treeni hallilla. Toivon että se menis hyvin. Ei oikein ole nyt keskittymistä kirjoittaa, koska olen oppitunnilla tätä kirjoittamassa. Mutta varmaan tulee vklp vähän parempi postaus kun on kone käytössä! Mutta ei mulla varmaan muuta. Tässä nyt tällänen kuulumis postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti