perjantai 26. helmikuuta 2016

#26 Taas kuulumisia!

Jaahas kai sitä olis tänne bloginkin puolelle jotain kirjoitettava. Ihan alkuun hyvää hiihtolomaa kaikille keillä on se loma. Itse olen kotosalla melkein koko loman ja sen takia on myös aikaa treenailla Milan kanssa. Milan koulutus/treenaus on siinä vaiheessa jos nyt niin voi sanoa, että TOKO.ssa sivulla tulo on vahvistunut. Käskynä tuossa sivulle tulossa on liki. Muuta TOKO juttuja ei olla harjoteltu. Agility puolella on ollut pientä toivottomuutta.... itselläni. Olen todella kärsimätön persoona, jonka takia en kestä jos asiat eivät tapahdu heti. Siksi minulla on koulutus motivaatio pula... ja tästä aiheesta keskusteltiin aksa open ja treeni kamujen kanssa. Eka koira on aina vaikea koulutaa koska ei ole kokemusta. Aksa openi sanoi hyvin tähän asiaan liittyen, kun sanoin että vois ampuu ton koiran..... se tunne tulee kaikille jossain vaiheessa koiran koulutuksessa ja että toinen koira on aina helpompi kouluttaa. Mutta onneksi viime kerran aksa reenit meni hyvin ja motivaationi kasvoi taas edistyksen seurauksena. Viime postauksessa olikin kuvia hallilta kun käytiin vapaasti treenaamassa. Se kerta meni hyvin. Milasta huomaa kuinka se on kasvanut aikuismaisemmaksi. Sen huomaa esim sen kärsivällisyydestä sekä käytöksestä lenkillä ja erillaisissa tilanteissa.

Käytiin Milan kaa viimeviikonloppuna tapailemassa kasvattajan luona mitteleli kavereita. Äiti sekä sisko tuli nähtyä, sekä muutama uros ja serkkuja.

Mahti Vahdin Tarika "Tarika"

"Äiti vahtii"

MV Tarika, MV Minette & MV Marion

On ne niin saman näkösiä! ♥

Rei! En muista rekisteri nimeä!
Sunnuntaina kävin myös katsomassa kasvattajan toisella talolla pentuja! Aaah mikä pentu kuume iski....On ne vaan niin söpöjä!♥


Sitten Judin kuulumiset. Sen kanssa on edetty luottamuksessa taas vähän eteenpäin ja nyt kun on loma niin on aikaa olla sen kanssa ja kehittää sitä luottamusta. Judilla on ollut se nuha aika kauan ja sillon kun ell käytiin sanoivat että voi olla krooninen vika.. eli epä muodostuneet hengitystiet. Toivotaan nyt että se olisi sitä ja että se pystyisi elämään sen kanssa vielä monta monta hyvää vuotta.

Ja sitten vihdoin ja viimein minun kuulumiset! siihen voin vaan vastata että hyvin. Ostin viime viikolla uuden puhelimen Honor 7 ja voin sanoa että hyvä puhelin! Koulussa menee hyvin toppi paikkaa miettiessä..... olen suunnitellut että menisin Viitasaarelle ystäväni vanhempien lypsykarjatilalle! Siellä on 20 lehmän parsi navetta (jos nyt oikein muistan) ja kaksi hevosta ja aivan mahtava isäntä väki!♥ Jos sitä menisi sinnee 5-viikoksi ja sitten tekisi sen loppu topin täällä kotona päin. Voisin mennä vaikka läheiselle tallille tekemään sen loppu 5-viikkoa! Mutta eiköhän tässä ollut kaikki. Lomalla teen vielä toisen postauksen heti kun saan aloitettua jonkun treenin Milan kanssa! Mutta hyvää lomaa kaikille vielä kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti