tiistai 27. maaliskuuta 2018

#61 Vauva suunnitelmia

En tiedä miten tämän aloittasi, asiaa on todella paljon. Blogi on ollut todella pitkään hiljaiselossa, tarkoitus on ollut  monesti kirjoittaa ja aktivoitua. Blogin kirjoittaminen on ollut haastavaa viime aikoina. Suurin syy on ollut lähestyvä valmistuminen, stressi, suuretpäättötyöt ja ahistus tulevisuudesta. Sain haettua yhteen hevosalan koulutukseenkin. Harkitsin myös paljon alanvaihtoa, mutta eläimet vetivät aina takaisin. Katsotaan mitä tuo elämä tuo tullessaan.
En ole blogiin kertonut hetkeen siis yhtään mitään. Meillä perheen kokoon pano on myös muuttunut karva olioitten osalta. Meille muutti 24.12. uusi koira. Hän on Mittelspitz narttu, täällähetkellä ikää neidillä on n.7kk. Kyseinen neiti on samasta kennelistä kuin Mila ja on meillä sijoituksessa. Dina on käynnyt jo muutamia kertoja aksassa ja näyttely urakin korkattiin rotu erkkarissa. Dinan suhteen ei ole vielä varmaa jääkö neiti meille loppuelämäkseen, mutta täällähetkellä on kotiutunut hyvin ja tunteet molemmin puolin ovat suuret.

Milan kanssa aksa reenit ovat jatkuneet. Olemme kehyttyneet molemmt ja yhteistyö alkaa sujumaan. Nyt ennen juoksuja koiran keskittyminen on ollut vaikeaa ja siksi olemme pitäneet vähän taukoa reenaamisesta. Juoksujen alkaessa taas alkaa neiti enemmän keskittymään. Milalla juoksut vaikuttaa positiivisesti keskittyimiseen. Ainut on että ennen juoksuja koira ei tuppaa ymmärtämään asioita joita se jo osaa. Osakseen se myös kyseenalaistaa, että onko pakko.Nasun kanssa korkkasimme ensimmäisen pet-luokkamme viime viikonloppuna jyväskylän pets&kids messuilla (24.3.) Nasun syntymäpäivänä. Nasun tulokset löytyy Nasun omalta sivulta. Menestystä tuli senkin verran että Nasu sai 93p ja sai sihteerin suosikki -palkinnon. Lisäksi Nasulla oli täydet vitoset arvostelussa, joten sai kunniaruusukkeen hyvästä hoidosta. 
Sunnuntaina ystäväni Viivi toi Thorin pupun astutus hommiin. Nasu astutetaan tälläviikolla ja toivotan että sieltä syntyisi terveitä poikasia. Tästä tulee parempi suunnitelma postaus Viivin blogiin josta halukkaat saavat lukea ennemmän infoa. Näillä suunnitelmilla kohti kevättä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti