keskiviikko 27. marraskuuta 2019

#94 Nasun ja Simon poikaset 2vk

Tänään otin kuvia Nasun lapsista. Poikasista alkaa näkemään jo luonne eroavaisuuksia. Viime poikuueessa kun oli samaan aikaan 6 poikasta tuntui olevan vaikeampaa huomata luonne eroja. Mutta näistä sen on huomannut helposti. Poikaset ovat kaikki hyvin rohkeita ja avoimia. On ihanaa huomata että Nasun ihana lempeä luonne on periytynyt hyvin lapsille. Myös Simon hieman kipakka jänismäinen luonne näkyy jokaisessa lapsukaisessa.

Bendie (luonnonharmaa naaras) on luonteeltaan todella avoin, utelias ja rohkea. Bendie tuli ensimmäisenä pesästä ulos, sekä on selkeästi aina ensimmäisenä joka paikassa. Onkin hyvä, että juuri tämä poikanen pääsee lähtemään maailmalle ja ilahduttamaan jotakin super ihanalla luonteellaan. Bendie on ollut alusta alkaen minun yksi lemppari tästä poikueesta, kuintenkin luonteeltaan Bendie on enemmän lemmikki kaniksi soveltuva ja siksi päätin että se pääsee etsimään sitä oikeea kotia. Alustavia kyselyitä otan siis vastaan.

Winkelshoek´s Bendie 
Luonnonharmaa, naaras


Poikueen toinen naaras Bandolette, jää Nasun kaveriksi asustelemaan. Bandoletelle alias Brida on ollut hieman Bendietä pidättyväisempi, kuitenkin sylissä ja ihmisen lähellä hengailu ja paijaukset ovat sen mieleen. Tänään kuvatessa huomasin siinä enemmän kipakkuutta, kuin poikueen muissa poikasissa. Bridan luonne on tulinen, mutta kuitenkin lempeä. On myös heiman omissa oloissa viihtyvä ja tykkääkin paljon hengailla yksin. Kun taas Bendie ja Zero hengaavat koko ajan kuin paita ja peppu. :D Brida on lyhykäisyydessään pikku bitch.

 Winkelshoek´s Bandolette
Musta otter, naarasPoikueen ainut uros Absolute Zero on lempeä "jättiläinen". Sitä voi käännellä miten vain ja se vaan on. Tykkään erityisesti sen suhtautumisesta kaikkeen uuteen, poikaa ei meinaa kiinnostaa yhtään mitä ympärillä tapahtuu. Vaikka kuulivat ensimmäistä kertaa, kun koirat alkoivat painia eteisessä, niin Zero vain hengaili kun muut vähän säpsyivät. Rauta hermot siis kuvaa hyvin tän pikku jäbän luonnetta. Zero on alustavasti varattu uroksen omistajalle, mutta jos suunnitelmiin tulee muutosta on Zerokin mahdollisesti myynnissä. 

Winkelshoek´s Absolute Zero
Luonnonsoopeli, uros

_________________________________________________________________________________

Tänään myös tapahtui se mitä ollaan jo tovi odoteltu. Azura synnytti viime yönä 4 ihanaa pientä nakkia. Poikasten sukupuolet katsoin ja pesässä on 2 naarasta ja 2 urosta. Värit vielä hieman auki, mutta kunhan karvat hieman kasvavat saadaan tietää mitä ne on. Tän hetkiset veikkaukset ovat värikirjolle luonnoharmaa ja mustaa otteri.

Ennen kun laitan Azuran lapsista kuvia haluan kertoa tulevasta. Kasvatus jää näiden poikueitten jälkeen tauolle. Keskitymme ensivuonna kisaamaan ja olemaan kanien kanssa aktiivisemmin. Päätökseen vaikuttaa myös moni henkilökohtainen syy, mutta lähinnä uusien kanien tuominen maailmaan ei ole nyt se prioriteetti yksi. Olen saanut kaksi ihanaa kääpiöjänis risteytys poikuetta, ja niiden eteenpäin vieminen kisa kentillä on nyt tärkeintä. 
Mutta tässä on nyt uusimmat tulokkaat vajaa 1vrk ikäisinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti