torstai 5. joulukuuta 2019

#95 Azuran ja Nasun poikaset

Kakarat senkun kasvavat, Nasun lapset täyttivät maanantaina jo 3vk. Aika menee niin hurjaa vauhtia, tuntuu että vastahan ne syntyivät! Azuran lapsetkin täyttivät eilen 1vk ja ovat avanneet silmänsä. Instagramissa jo kerroinkin, Azuran lapsista tosiaan 3 oli menehtynyt n.2vrk iässä. Yksi poikanen oli siis syntynyt myös lisää seuraavana yönä. (poikasia yhteensä 5kpl) Kuitenkin vain nämä kaksi poikaa jäivät henkiin. Nimet pojille on jo keksitty ja ne julkaistaa kuvien yhteydessä tuolla alapuolella. Ensiksi kuitenkin uusimmat tänään otetut kuvat Nasun kakaroista. 


Winkelshoek´s Bendie
Luonnonharmaa, naaras


Bendielle on alustavasti sijoituskoti löytynyt, vielä ei olla lukkoon mitään lyöty, mutta perhe tulee näillä näkymin sunnuntaina käymään. Bendie on siis näillä näkymin ainut, joka jatkaa mun naaras linjaa. Syynä tähän on oman asunnon pieni tila. Suunnitteilla olikin että vain nämä kaksi poikuetta syntyy enään, kun asutaan tässä talossa. Jos muutto isompaan asuntoon tulee ensivuonna nii sitten tietenkin poikueita meillekkin syntyy.
Bendielle on myös mehdollinen uros ehdokas tiedossa, mutta sinne on sen verran pitkä aika, että se voi pian muuttuakki.


Winkelshoek´s Absolute Zero
Luonnonsinisoopeli, uros
Zerolle on myös koti tiedossa, jos ei jää meille. Siihen vaikuttaa se minkä näköinen pojasta kasvaa. Onneksi 11vk poikasesta näkee jo todella hyvin rakennetta. 3 viikkoiset kakarat kun ovat vielä niin palloja. 

Winkelshoek´s Bandolette "Brida"
Musta otter, naaras

Bridasta on tullut viikossa huikean ryhdikäs ja se kantaa itseään todella hyvin. Brida tosiaan jää Nasun kaveriksi asumaan ja jos sitä esteet yhtään kiinnostaa on sen kanssa tarkoitus alkaa kisaamaan. 
Lauantaina on Suomen kanihyppääjien pikkujoulu kisat Iittalassa jonne menen Jasminen kyydissä. Mukaan meidän poppoosta lähtee Cama helpoille suorille, sekä Gimli minisuoralle. Tapahtumassa myös Lemmikkikanien järjestämät pet näyttelyt johon Simo ja Aava on tulossa. Tavoitteen ois Gimlille vain radan suorittaminen, sen kanssa tuli edettyä turhan nopeasti helppoon ja siksi päädyin siirtämään sen takaisin miniin kisaamaan. Kunhan herran kisat rutinoituu on tarkoitus uudestaan mennä helppoon. Nyt kuitenkin hetki minissä harjoitellaan. 
Caman kanssa otettiin jo hieman korkeampia esteitä kotona. Helpon korkeus on sille kotona ihan helppoa, mutta kisoissa se vähän jänistää pitkissä esteissä. Kotona ollaan otettu keski vaikean korkuisia esteitä, aina jokaisen este sarjan keskelle. Cama on ne suorittanut, mutta vielä ei kokonaista rataa mennä sillä tasolla. Yksittäisiä esteitä radan sisällä kylläkin.


________________________________________________________________________________

Azuran lapset täyttivät tosiaan eilen 1vk ja ovat avanneet silmät. Pojat ovat niin saman näköisiä, että todella vaikea tunnistaa vielä kumpi on kumpi. Kuitenkin myöhemmässä vaiheessa rakenteellisista eroista sen tunnistaa. Pojista toinen on tulossa myyntiin, mutta jos sopivaa kotia ei löydy jää molemmat pojat meille asumaan. Tarkoitus päästä molempien kanssa kisaamaan, jos siitä innostuvat.

Poikasten nimiin päädyttiin ig kyselyiden kautta. Nimi vaihto ehtoja oli 6kl jotka julkaisin ig.n puolelle, sieltä äänesämällä valikoitiin 3 parasta, joista minä valikoin pojille nimet.
Nimi teemana toimi japanilaiset poikien nimet.

Winkelshoek´s Tougo ja Winkelshoek´s Takeo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti