lauantai 26. joulukuuta 2015

#16 Joulu tul ja män

Jep sinne se joulu meni. En tiedä jaksaisiko sitä tehdä joulu lahja postauksen, mutta sitä pitää vielä miettiä. Mutta asiaan käytiin eilen aamulla Milan kanssa lähi kentällä reenaamssa ja yllätys yllätys näyttely juttuja. Ehkä enemmän itselle treeniä siihen miten kehssä mennään. Viimesestä kerrasta on se 5 vuotta aikaa, joten meni hetki et mites tää menikään. Mutta Milalle ei tuottanut vaikeuksia seisominen eikä kävely, vaikka lähi pihassa olikin koiria ja läheinen autotie oli myös häiriönä. Kävin myös kasvattajan luona moikkaamassa muita mitteleitä. Juteltiin siinä näyttelyistä ja koirista. Kun päästiin takaisin kotia tuli siinä iskän kanssa puheeksi että Milalle ei ole opetettu tassun antoa ja siitä asiasta innostuneena aloin sitä Milalle opettamaan. Ja kas kummaa pentuhan oppi sen melkein heti. Onhan siinä vielä hiomista, mutta hyvin se alkaa toimia.
Jos satuit eilen illalla katsomaan taivaalle niin taisit myös huomata kuun nimittäin täysikuun. Sitä tuli eilen illalla kuvailtua.
Tänään ois tarkotus mennä kuvailemaan Milaa pihalle. Jos vaan siellä ei tuulisi noin paljoa kun nyt. Tuntuu että peltikatto lähtee kohta iri sen verran kumisee tuo katto. Mutta velä kerran oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016. Uuden vuoden lupauksii mennään vielä tämän vuoden puolella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti