perjantai 27. toukokuuta 2016

#32 Kerrankin kaikki menee putkeen

Ei ole mitään sen ihanempaa kun se, että näkee tuloksia reeneissä! Ei voi muuta olla kun ylpeä tuosta pikku piskistä. Ja tämän ylpeyden aiheen toimi tietenkin aksa reenit! Itelläni oli jo ennen kentälle menoa sellainen fiilis että nyt kaikki onnistuu ja niinhän siinä kävi. Aksaopettajani käski näyttää ekaks viime viikon koti tehtävän eli sokkarin. ja se meni täydellisesti, oltiinhan sitä maanantaina reenattu ja vklp. Sitten aloitimme pienellä radalla
joka koostui 2 putkesta ja 3 hyppystä. Se onnistui mainioisti ja minä jopa juoksin, joka on ollut minulle radalla tosi vaikeaa. Eli en siis juokse vaan sillein kipitän ja sen takia en kerkee missään koiran edelle.

Todella hieno ratapiirros!! XDD
Sitten pidimme pienen tauon, jonka jälkeen harjottelimelle esteen merkkausta joka onnistui todella hyvin. Siis muutama toisto ja Mila tajusi sen. Teimme merkkauksen aina radan alkuun ja aloitimme radan. yllätyin miten hyvin Mila osui kontakteille. Suurin yllätys ehkä oli se että radalla oli keinu jota ei siis menty. Mila meni keinulle ihan vahingossa se kiipesi keinulle ja hyppäsi sieltä eteenpäin alas ennen kun keinu laskeutui. Siinä vaiheessa kaikki ajattelivat että nyt tuli keinu kammo. Mutta mitä vielä Mila juoksee uudelleen ja uudelleen keinulle ja jopa pysähtyi kontaktille ja ootti että keinu laskeutui alas. Siitä sokeena annoin koiralle palkkion ja testasi sitä ihan nopeasti putkesta keinuun ja se onnistui. Oltiin ihan ihmeissään että harvalla koiralla on pakkomielle keinuun, kun yleensä se on joku putki tai A-este.

Ja tässä se merkkaus rata

Ensiviikolla on jämsän näyttelyt ja tämä yks täällä ruuduntoisellapuolella jännittää ihan sikana sitä!! Sinne on osallistunut joain 10koiraa jos oikein muistan. Onneksi kasvattaja on siellä tukena ja turvana! Eniten ehkä jännittää se saksalainen tuomari, koska en ole ollut kertaakaan ulkomaalaisen tuomarin kehässä.

10kk 1vk

Judi asustelee edelleen tarvaalassa se muuttaa ens kuun 17pv tänne. Siivottiin sen tarha ja laitettiin verkko maahan ettei se kaiva itseään pihalle. Mutta tässä oli nyt kaikki kuulumiset ja reenikertomukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti