perjantai 6. toukokuuta 2016

#30 Aika ei riitä!

Huhuh! Jos voisi jakautua moneen eri osaan nin se kävisi! Tässä on ollut taas niin paljon kaikkea ettei ole kerennyt/jaksanut edes tänne blogiin mitään päivitellä. Jos sitä taas vähän alkaisi panostamaan tähän kirjottamiseen. Mutta jos vaikka tavalliseen tapaan kertois näitä kuulumisia. Kesä on sitten tämän kylmän pohjolankin tavoittanut ja niin on myös punkit, käärmeet ja muut öttimönkiäiset. Pitäisi kaiketi hankkia punkki panta! 

Taidan omistaa seltin! XD
Nyt on pitkä vklp edessä kun koulut loppuivat jo siinä keskiviikkona. Olin poikakaverini luona Saarijärvellä yhden vuorokauden. Oltiin Turkankin kanssa kävelemässä. Matkalla näkyi 3 kyytä oli vähän jännää kävellä siellä metsäss. Onneksi en ottanut Milaa mukaan sinne. 
Minullahan siis on 17.6 asti koulua ja viikolla 20 navettaviikko. Odotan kesäjaksoa kun päästään tekemään pihalla kaikkea, eikä ole teoriatunteja. Kesä loma menee sitten varmaan ihan vaan perheen ja rakkaan kanssa ollessa, jonka kanssa tulee tämän kuun 25pv 6kk täyteen♥ 

Kevarini ♥ (Honda CBR125)

Olen aloittanut kevari tunnit ja enään olisi vaan kaksi teoriatuntia tuntia jälellä. Sitten pääsee teoriakokeeseen. Jos kaikki menee putkeen on ens kuussa kolmio perässä!
Tässä oli vähän enemmänkin tällänen pika päivitys, jos sitä jaksaisi joskus kirjottaa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti