keskiviikko 17. lokakuuta 2018

#69 Lempäälän Pet-näyttelyiden tulokset ja kuulumiset +kuvia

Tämä postaus tulee kyllä niin jälessä kun voivain olla. Minun piti kirjoittaa tulokset heti myös tänne, mutta kuinkas kävikään. Onneksi nyt on syysloma ja aikaa kirjoitella sekä editoida kuvia. Päivämme lähti tuolloin 29.9. käyntiin sillä että Viivi tuli hakemaan minut ja kanit tästä Jyväskylästä. Lähdimme n.klo 06 ajamaan kohti Lempäälätä. Perille päästyämme kävimme katsomassa paikat bokseille ja veimme kanit sisälle. Näyttely päivä kului kani ihmisten kanssa höpötellessä ja UML.luokkaa seuratessa. Meidän kaikki 7 kania oli kutakuinkin loppu päässä listaa, eli jännitystä oli loppuun saakka. Päivittelin tuossa jokin aika sitten kanien sivuille uudet PET-tulokset. Mutta tässä on nyt sitten kaikkien mukana oleien kanien tulokset.
-Yagatira (Namira) 92,5p + kunniamaininta käsiteltävyydestä
-Thorin 94p + sylikani-sponsoripalkinto
-Minni 94p + erikoispalkinto rokkitukka
-Fasu 94p
-Gimli 94p, luokkavoitto 6
-Frida 95,5p, luokkavoitto 2, Paras Pet-kani 5
-Fanni 96p, kunniamaininta täydet vitoset, luokkavoitto 1, Paras Pet-kani 1
Itku pääs kyllä molemmilta, kun Fanni voitti koko roskanMinun ensimminen oma kasvatti, joka ensimmäisessä näyttelyssään on LKV 1, PPK 1 ja saa vielä KUMAn täysistä vitosista. En voi muutakun olla ylpeä itsestäni, sekä mahtavasta kasvattaja ystävästäni Viivistä.


Seuraava kani näyttely onkin sitten kanikarnevaalit laukaassa. Olen myös suunnitellut ottavani kaneille epävirallisen kasvattaja nimen. Ajatus on vielä suunnittelu vaiheessa, mutta jos kaikki menee niikuin toivon niin mahdollisesti kaneja aletaan kasvattamaan ihan epävirallisen nimen alla.




Tänään kävin ottamassa syksyisiä kuvia kaneista. Tai noh kahdesta kanista, syksyinen ihana vesi sade keskeytti kuvauspäiväni. Onneksi sain sentään Fridasta ja Nasusta uusia kuvia. Frida on kasvanut hurjasti ja saannut hyvin lihas massaa. 

















Milan kanssa aloitettiin 3.10. ensimmäiset agility reenit haukkuvaarassa. Ekalla kerralla meitä jännitti molempia todella paljon ja teimme hiukan helpompia juttuja tasoomme nähden. Milaa ahisti hallin koko, sekä toisien koirien reenaaminen viereisellä kaukalolla. Onneksi se rentoutui hetki kun päästiin työn touhuun. Olemme siis agilityvalmennus ryhmässä joka keskiviikkoa ja tavoitteena olisi päästä talven jälkeen kisamaan ensimmäistä oikeaa rataa.

Ville sai Maanantaina ensimmäisen rokotuksen. Se oli hieman järkyttynyt, mutta muuten reipas pentu. Kun Ville on saannut rokotus suojan kuntoon lähdemme kiertämään lähi alueiden mätsäreitä. Toivotaan myös että aikuis karvan tullessa muutma valkoinen kohta häviäivi Villen turkista ja pääsisimme myös oikeisiin näyttelyihin.



Blogi on myös saannut oman instagram tilin. Linkin tiliin laitan tuohon blogin oikeaan sivupalkkiin sometili osioon. Siitä halukkaat voivat seurailla meidän elämäämme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti